Arvot.


Hyvinvointi on hyvin tärkeä asia.


Aika ajoin jokaisen olisi hyvä pysähtyä miettimään, miten voi niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Onko lepo, liikunta, ruokavalio balanssissa? Entä miten vapaa-aika ja työ tai opiskelu, perhe ja ystävät?


Olen itse vuosia joutunut käsittelemään näitä aiheita milloin mistäkin kulmasta. On ollut haasteita niin painon kuin jaksamisen kanssa, ja kiireitä työ- sekä opiskelujen saralla. Olen joutunut, tai oikeastaan päässyt pysähtymään ja kuuntelemaan sitä, että mikä minua puhuttelee ja mikä tuottaa minulle arvoa.


Olen todella onnellinen ja innoissani, että pääsen auttamaan asiakkaita heidän hyvinvoinnin haasteissa. Haluan auttaa, olla tukena muutosprojekteissa - miten päästä tavoitteisiin luotettavasti ja terveelliset valinnat huomioiden.


Olen toiminut vuosia Koulutettuna hierojana, sekä ohjannut asiakkaita niin ravitsemuksen kuin liikunnan saralla personal trainerina & ravintovalmentajana. Koulutukseni kautta pidän tärkeänä hyödyntää tieteellistä, tutkittua tietoa valmennuksissa.

Koulutustaustani.


Katja Kaunisjoki


FAF Personal Trainer

FAF Gym Inctructor

FasciaMethod -ohjaaja

Pn2 -ravintovalmentaja

Koulutettu hieroja

Tradenomi

YAMK Sosiaali- ja terveysalan palvelujen ja liiketoiminnan johtamisen tutkinto-ohjelma (suoritteilla)

Kokonaisuus ratkaisee.


Hyvillä valinnoilla pysyviin tuloksiin.


Eri elämäntilanteet huomioiden.


Kuka sinä olet? Mikä on sinulle tärkeää ja mistä unelmoit? Pohditaan yhdessä, mikä on tässä hetkessä tärkeintä ja miten pääset tavoitteisiisi.

unsplash